Hero Brinkman in ZoutAanstaande zondag is Tweede Kamerlid Hero Brinkman hoofdgast in politiek café Zout. Hij stapte uit de PVV, omdat het hem niet lukte van de PVV een open politieke partij te maken met een ledendemocratie. Brinkman is druk met het oprichten van zijn eigen politieke partij, de Onafhankelijke Burger Partij. In de peilingen staat hij nog op 0 zetels. Gaat het hem lukken met zijn OBP door te breken?

Het thema gaat over taal. Te gast is taalvirtuoos Wim Daniels, schrijver van een groot aantal boeken zoals woordenboeken, boeken over taal en jongerenromans. Hij speelt een theater- en een cabaretvoorstelling, treedt wekelijks op als columnist in Spijkers met Koppen en is af en toe ook te zien bij Pauw & Witteman.

In de kwestie gaan Harry Windmuller -directeur/bestuurder van BrabantWonen- en Paulus Jansen -SP Tweede Kamerlid- in debat over de volkshuisvesting. Wat is er gaande in woningbouwcorporatieland en hoe komen we uit de bouwcrisis?

In de quiz gaan twee banketbakker getest op hun kennis van chocolade. Kijken wie er het beste chocolade van kan maken.

De columns worden uitgesproken door onze vaste columnist Theo van Duren. Hij krijgt deze keer stevige concurrentie van gastcolumnist Wim Daniels.

De livemuziek wordt zondag verzorgt door CC Jerome.

Zout wordt gehouden in de grote zaal van cultuurpodium De Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss en start klokslag 16.00 uur.