Jolande Sap in Zout
bekijk de stream

Aanstaande zondag 11 maart is Jolande Sap de hoofdgast in politiek café Zout. Sap is Fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer. Er wordt met haar gepraat over de koers van GroenLinks, politiek leiderschap, linkse samenwerking, de bezuinigingen en natuurlijk Kunduz.

In de Themadiscussie gaat het over clientelisme in de Osse politiek. Frans Molenkamp (D66) en Gebert Lucassen (GL) gaan dat debat aan.

In de Kwestie gaan SP-Tweede Kamerlid Henk van Gerven en een “liberale” huisarts in debat over ondernemen en marktwerking in de zorg. Ook de huisartsenstaking komt ter sprake.

In de Zoutquiz treden de schermers vader Roel en zoon Bas Verwijlen in het strijdperk. Bas is medaillekandidaat bij de komende Olympische Spelen in Londen.

Theo van Duren spreekt een column uit en natuurlijk is er live muziek, die deze keer verzorgd wordt door "B Groovin" met zangeres Babs van Balveren.

Zout start om klokslag 16.00 uur en wordt gehouden in de grote zaal van cultuurpodium de Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss.