Mark Rutte in ZoutAanstaande zondag 11 december is premier Rutte de hoofdgast in politiek café Zout.
Terwijl hij energiek en vol zelfvertrouwen over de wereld reist voor bezoeken aan Obama, Merkel en Monti heeft hij ook nog tijd voor Zout. Daarmee lost Mark Rutte zijn belofte om na een eerder bezoek aan Zout nog eens terug te komen in. In een dubbelinterview zal de minister president ondervraagd worden over zijn vorderingen met een sterker, veiliger en welvarender Nederland.

Na de onzekerheden bij MSD gloort er weer licht aan de horizon voor het onderzoek en de ontwikkelingen van medicijnen in Oss. Gemeente, Provincie en Rijk gaan samen met MSD investeren in een Life Sciences Park dat toekomst moet gaan bieden aan startende bedrijven. Wat zijn de kansen en risico’s van dit initiatief? Staan de investering van de overheid in verhouding tot die van het bedrijfsleven? Aan tafel zijn genodigd leden van de initiatiefgroep, waaronder wethouder Jan van Loon.

In de Zoutquiz treden twee ondernemende dames uit de Klaphekkestraat in het strijdperk. Beiden zorgen ze voor welness: Martine van speelgoed voor volwassenen en Demet Bozdag van Selective Hairstyling Studio’s.

Columnist Theo van Duren gaat zijn nieuwe single ‘Zeehondjes zijn lui’ ten gehore brengen.

Livemuziek is er van Anton Verhagen, een zanger die zijn sporen in de Nederlandse popmuziek heeft verdiend. Hij begeleidt zichzelf op de vleugel. Daarnaast is er een muzikale verrassing.

Zout wordt gehouden in de grote zaal van cultuurpodium De Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss en start klokslag 16.00 uur. Vanwege de te verwachtte drukte gaat de kassa zondag al om 15.00 uur open.